Autor: Beta

Novi Sad
28.04.2018.
14:46 > 15:01
Kancelarija Poverenika za informacije od javnog značaja obavezala je Radio-televiziju Vojvodine (RTV) da u roku od pet dana od dana prijema rešenja dostavi Vojvodjanskom istraživačko-analitičkom centru (VOICE) biografiju glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije Nenada Ćaćića.
  • spasa

    29.04.2018 01:00
    sramota
    treba ispitati i dodeljivanje nagrade grada Novog Sada doticnom "uredniku", nakon koje je objavio na svom fejsbuk profilu da je "diplomirao". Dok se neka vredna deca ubijaju od ucenja, gradjani Novog Sada ce placati diplome kojekakvima. Sramota. Postavljanjem na mesto urednika ponizeni su i ispljuvani i gradjani i svi oni koji su svojim radom i znanjem stekli i znanje i diplome, mladi koji jos veruju da ce svojim ucenjem i radom stici negde, sadasnji i buduci studenti zurnalistike, politickih nauka....svi!
  • Istina pece dusu

    28.04.2018 20:11
    Istina
    Nece da postave, jer je sa televizijama ranije imao veze kada je palio i gasio TV. Mogu se kladiti da je RTV televizija sa najvecim budzetom u Evropi sa ubedljivo najmanjom gledanoscu.
  • Паор

    28.04.2018 18:19
    Искрно
    ОК, објавити годину рођења, ли не и датум и месец.
    Трајање студија је небино, јер неко је морао да ради док је студирао, јер ниеј имао средстава, док неки други нису имали тих проблема.
    Просек студија такође не значи ништа, јер просечни студенти су често у животу плодоорнији и успешији од најбоље оцењиваних и то у свету, а не само код нас.
    Успут, деца неких јавних личности, политичара и професора имали су боље оцене од других студената, а сви су у свакој генерацији знали да је ихово знање далеко мање од обичних студената.

    Све је индивидуално у животу.
  • profa

    28.04.2018 16:18
    zašto
    Zašto se izostavljaju godina (pa i mesto) rođenja. Nije svejedno da li ovaj ili neki drugi kandidat ima 26 ili 66 godina, da li nema nikakvog radnog iskustva ili je trebalo da je već u penziji.
    Uostalom, zašto su svi ti i mnogi drugi podaci (npr. trajanje studija i prosečna ocena) dostpuni prilikom izbora u akademska zvanja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna